COZY NIGHTS

janni-deler-chill-night-freedominn-japanDSC_9561
janni-deler-chill-night-freedominn-japanDSC_9555
janni-deler-chill-night-freedominn-japanDSC_9563

My place every afternoon and night, by the fire place!

Man blir så slut här på eftermiddagen/kvällen, vet inte om det är all snö och ljuset eller all frisk luft. Skönt är det iallafall! Vi sitter här vid brasan varje kväll, blir så varmt och det gör en trött. Jag har ju haft riktig otur med jetlag, har vaknat jobbigt tidigt varje morgon vilket kanske beror på att man går och lägger sig för tidigt. ;-) Jag brukar ju vakna tidigt men 03.00 varje morgon är lite väl haha! Och visst ja, det här är min dagliga outfit… Inte så kul att se kanske men mysigt är det! Ha en skön kväll så hörs vi imorgon, puss och god natt! <3

//We all get so tired here in the afternoon/night, don’t know if it’s all the snow or the light or just all the fresh air. It’s nice anyhow! We sit here by the fireplace every night, it’s so warm and makes you tired. I’ve had such a bad luck with my jet lag, I wake up way too early every morning which may be because we go to sleep so early. ;-) I’m used to wake up early but 03.00 AM is a bit too much haha! And yes, this is my daily outfit… Maybe not so fun to see but at least it’s cozy! Have a great night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and good night! <3

23 reaktioner på “COZY NIGHTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.