SKI GEAR

16_DSC3156-xtravel-niseko-japan-powder copy

White Poc-helmet (here!)/ Black Poc-helmet (here!)/ Goggles (here!)

God morgon! Idag är det stoorm här, så ingen skidåkning… Lite tråkigt men det hade varit ännu tråkigare att harva runt ute i blåsten. Har fått massor av frågor om min hjälm, goggles och skidutrustning så jag tänkte tipsa om det första. Det finns så otroligt mycket att välja mellan med det här är vad jag använder och tycker är snyggast! Poc-hjälmen Frontal har faktiskt Jon designat (haha!) och det är också den som sitter absolut snyggast på mitt huvud och många andras, det är ganska stor skillnad på hjälmar. Han kan han, min fina kille! ;-) Goggles har jag också från Poc, tycker de är perfekt storlek och form. Kan visa lite skidkläder om ni vill också, vet inte om någon är intresserad? Puss så länge! <3

//Good morning! Today it’s a storm here, so no skiing…. A bit sad but it would be even more sad to be out there struggling in the wind. I’ve gotten lots of questions about my helmet, goggles and ski gear so I thought I would tell you about the first. There’s so many things to choose from but this is what I use and think looks the best! The Poc-helmet Frontal did actually Jon design (haha!) and it’s also the one I think looks best on my head and a lot of others, it’s a pretty big difference when it comes to helmets. He knows what he’s doing, my amazing boyfriend! ;-) Goggles I also have from Poc, think they have the perfect size and shape. Can show you some ski-clothes too if you want, don’t know if anyone is interested? Hugs babes! <3

24 reaktioner på “SKI GEAR”

 • Emma says:

  Vore jättkul om du vissar lite skidkläder också !

 • Vilma Krosse says:

  Var kommer din skidjacka ifrån? Snygg färg :D

 • Rhia says:

  Yes please! I think it’s hard to find the perfect ski gear x

 • Tea says:

  Älskar att åka skidor själv, så tycker det är jättekul att se massa skidbilder!:D Jag tror jag har nästan exakt lika glasögon som dig och älskar dom verkligen! Hoppas ni har det bra i Japan :) Kram

 • Jennifer says:

  Det skulle va jätte kul om du kunde visa lite skidkläder också! Dom är verkligen riktigt snygga:)

 • Gabrielle says:

  Hey Janni! I’m really wondering how do you do to be travelling so much? it’s so amazing :D and how do you feel about it? are you sometimes tired of it or do you get used to it somehow? and do you just plan all your clothes before leaving and then you make outfits when you’re there or? i’m really curious :D have a great day!! you’re amazing xx from Paris

  • Janni says:

   Hey sweetie! I love to travel and since my bf travels a lot I go with him most of the time. :-) Of course I’m getting tired of it sometimes, it’s a stress for the body but it’s still super fun to see all these places. I think I’m pretty used to it too. ;-) Haha I’m the worst planner, I normally just pack some clothes that I think will suit together and then I make the outfits at the place I’m at. Hugs!! <3

 • charlotte says:

  jaaa, visa skidkläder också! jag läser din blogg främst för att se allt som har med resorna och skidorterna att göra. är mer intresserad av det och din träning än mode, så visa och berätta så mycket som möjligt från allt rörande alpint :D riktigt kul att följa japanresan nu, även om jag är en alpfrälst person! :)

 • Ellen says:

  Skidkläder skidkläder skidkläder!
  Ska ner nästa vecka och hälsa på min pojkvän som säsongar i Franska alperna!
  Gärna tips på snygga accesoarer både i och utanför backen! :D

  Kram!

 • Lovisa says:

  Som den skidnörd och gamla säsongare jag är så vill jag gärna se skidkläder och vad du rekommenderar! :D Det är jättekul att följa dig och särskilt kul när du åker skidor (även om jag blir väldigt avis haha) :)
  Kram!

 • Danella says:

  You still look very stylish with skii outfit :)

 • Wilmaw says:

  Jaaa, jag vill gärna se tips på skidkläder!!:)

 • Jessica says:

  Hej!
  Ska till fjällen nästa vecka. Ska köpa nya kläder och goggles till den här gången och lite inspiration hade vart kul! Vit jacka och snygga goggles till det, eller en Jacka med färg? Beslutsångest!! Finns ju hur mkt snyggt som helst! Har du tips på goggles för små ansikten? Tips på “budgetvarianten” hade vart nice. Också… Hälsningar läraren.

  PS. Ha det så bra och njut av skidresan :)

  • Janni says:

   Åh det beror ju helt på, jag tycker vita skidställ är SÅ snyggt men har haft det i typ 2 år så nu blev det lite mer färg. ;-) Jag har faktiskt mest koll på POC, vet att de har en hel del olika goggles så kolla deras hemsida. Kanske Stadium har också? Eller Intersport? Kram!!

 • Emma Henriksson says:

  Jaaaaaaa!!!! Skidkläder <3<3

 • Linnea says:

  Så snygg utrustning :)

 • Angelica says:

  Joooooo visa! Behöver både nya goggles och ny jacka och din orangea är ruskigt snygg :)

 • Caroline says:

  Skulle inte du kunna tipsa om fler snygga skidglasögon? Du har så många snygga och det är nog flera stycken som ska ju åka skidor snart så det skulle vara jättebra!

  Älskar din blogg och dina bilder

  • Janni says:

   Jag har de flesta från Poc, ett par svarta och ett par röda sen kan man byta glas om man vill. :-) Då får man flera olika! Kram <3

 • Olivia says:

  Hej jag undrar var du köpt din röda ryggsäck någonstans :-) du e förebild! Kram

 • Thea says:

  Jaa mer skidkläder!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.