JAPAN SKIING

A short video from our ski-day yesterday, such a beautiful day!

God morgon på er! Igår filmade vi en liten kort video från skidåkningen, alltså kolla in det här stället! Träden är helt vita, backen var perfekt och solen sken. Även om jag visade bilder så kanske det kan vara kul att se lite video också. :-) Tror nog jag ska börja köra störtlopp, så mycket roligare när det går snabbt… Haha! Försöker göra lite fler videos nu så följ min youtube-kanal HÄR så ni ser när något nytt kommer upp, har för mig att ni gillar videos? ;-) Puss! <3

//Good morning guys! Yesterday we shooted a short video from our ski-day, just look at this place! The trees are all white, the slope was perfect and the sun was shining. Even if I showed you some pics I thought it could be fun to see a short video as well. :-) I think I will start doing downhill skiing, so much more fun when it goes fast… Haha! Trying to do some more videos now so follow my youtube-channel HERE and you’ll see when there’s anything new coming up, I think I remember you like videos? ;-) Hugs! <3

27 reaktioner på “JAPAN SKIING”

 • Hans says:

  Läckert!! Blivit riktigt bra ju… måste dock börja se över din störtlopps ställning!! ;) ta det lugnt i Tokyo nu… Tokyo tower och manga town är ett måste… :) hade hälsa johnny!! :)

  • Janni says:

   Hahaha tack, du får väl lära mig nästa gång så jag gör rätt! ;-) Tack för tipsen, vi ska kolla in det! Han hälsar tillbaka, och krya på dig nu!

 • Malin says:

  Åh så härligt det ser ut! Jag är en relativt ny läsare och måste passa på att säga att jag ÄLSKAR din blogg! Du verkar vara en härlig och positiv person och man blir alltid glad av att titta in här! Ha så roligt i Tokyo! Kram

 • Ida says:

  Trodde du skulle va sjukt mycket bättre med tanke på hur mycket du åker och Jon borde väl lära dig;-) typiskt stel “Stockholmsåkare”, men är väl viktigare att va snygg i backen ;-) förövrigt gillar jag din blogg :-)

  • Janni says:

   Haha, jag är ju från Sthlm så kan bero på det. ;-) Jag gör mitt bästa, snygg eller inte! Kram och tack <3

  • Jon olsson says:

   10 dagar på två år är ju inte massor… Tycker hon är sjukt bra med tanke på det! Även om du inte är impad så är jag det och jag har ju sett några skidåkare i mitt liv…

  • Så fruktansvärt onödig kommentar. Varför inte lägga upp en video när DU åker, det tror jag att vi är flera som skulle vilja se!

 • Elim says:

  Hej fina!
  Vart är ditt härliga underställ ifrån?
  kram

 • Kristien says:

  Herlig video! <3 Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i Head Future Pant? Ingen som selger den i butikk her i Oslo, så må bestille på nettet :) Takker!

 • Ser helt underbart ut! Hur kul som helst att se videos :) Lyssnade precis på en podcast med dej och jag måste bara säga det igen, du verkar vara en så himla go, härlig jordnära tjej! Fortsätt så, önskar dej all lycka med blogg, företag och kärleken såklart!

 • Alaa says:

  Fortsätt att göra videos! Älskar det! :D

 • Linnea says:

  Så härlig video. Det ser så kul ut. Älskar när du gör videos :)

 • Ellen says:

  Det ska bli kul att se en till video :D

 • Malin says:

  Åh, va härligt! Blev riktigt skidsugen!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

 • Linn says:

  Åh, vilken underbar film! :) Du verkar vara en sån positiv och ödmjuk person. Fötterna på jorden fastän du är så galet vacker och ambitiös!
  Kram

 • Markus says:

  Nice video! Haha Jon is so funny :)

  Greetings
  Markus

 • Emma says:

  Hejsan!

  Jag undrar lite hur du har byggt din hemsida? Väldigt stilren måste jag säga =)

  Mvh Emma

 • antonia says:

  yaaaay!!! watched it 3times in a row haha. i just looove videos. everything looks beautiful there and its really a difference if i see pics or a video of the landscape. i dont know even if your pics are perfectly edited and show the beauty ifs just different to see it then in a video. its shows more how it looks i think since you can catch all the ankles of the landscape. cant explain it in english right now…haha anyways: love this video. keeep them coooooming haha <3 <3

 • Linda says:

  Åh vilken härlig video! Perfekt väder :) Och duktig är du på dina skidor. Kram!

 • moa says:

  wow så härlig video! slutade åka för ca 4 år sedan men nu blev jag riktigt sugen på att börja igen haha! :) älskar din blogg och alla dina bilder är helt fantastiska!

 • Snazawa says:

  Wow, your skiing has really improved. Looking great!

 • Sofia says:

  Gud vad fin film! Blev riktigt sugen på att åka slalom nu, trots att jag inte gillar att åka slalom egentligen, hehe :)

 • Elin says:

  Fin film! Jag tycker du åker väldigt bra för att ha åkt så få dagar :) Jag tror anledning till att någon tyckte det såg lite stelt ut är för att det är flackt i vissa partier och utan fart är det svårt att se vilken fin skidteknik du har :)
  Du ser även ut att ha roligt när du åker vilket jag tycker är det viktigaste! Jag blev i alla fall väldigt pepp på min resa till Schweiz och Davos imorgon :)
  Åk så mycket du bara kan så kommer du snart njuta av pudret också! Kram

 • tora says:

  Åh blir så himla sugen på att åka skidor nu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.