HOT SHOTS

janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0174
janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0170
janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0186
janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0171
janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0173
Went to see Fabian’s book with amazing photos straight from our flight!

Idag snackar vi heldag, äntligen hemma i Sverige! Flyget gick imorse (Japan-tid) och sen har det tagit runt 15 timmar, sov kanske 1 timme totalt så är ganska snurrig i bollen nu. ;-) Men, vi var tvungna att svänga förbi Fabian, han har släppt en bok som var så otroligt ball! Han är riktigt talangfull, älskar att ha såna människor omkring mig. Bra jobb Fabbe, du är grym! <3 Men nu är det mer än dags att sova, får hoppas på att jag inte åker på någon jetlag och vaknar om 2 timmar. Återstår att se haha! Puss och god natt.

//Today we’re talking a full on day, finally back in Sweden! The flight left this morning (Japan-time) and then it took around 15 hours, I slept about one hour so I feel pretty weird in my head at the moment. ;-) But, we had to go by Fabian, he released a new book and it was so cool! He’s so talented, I love to have people like that around me. Great job Fabbe, you’re awesome! <3 But now it’s time to sleep, hoping that I won’t feel the jetlag and wake up in about 2 hours. I guess we’ll see haha! Kisses and good night.

7 reaktioner på “HOT SHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.