Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:37 | January 29, 2015

HOT SHOTS

janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0174janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0170janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0186 janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0171 janni-deler-hotshot-fabian-westerDSC_0173Went to see Fabian’s book with amazing photos straight from our flight!

Idag snackar vi heldag, äntligen hemma i Sverige! Flyget gick imorse (Japan-tid) och sen har det tagit runt 15 timmar, sov kanske 1 timme totalt så är ganska snurrig i bollen nu. ;-) Men, vi var tvungna att svänga förbi Fabian, han har släppt en bok som var så otroligt ball! Han är riktigt talangfull, älskar att ha såna människor omkring mig. Bra jobb Fabbe, du är grym! <3 Men nu är det mer än dags att sova, får hoppas på att jag inte åker på någon jetlag och vaknar om 2 timmar. Återstår att se haha! Puss och god natt.

//Today we’re talking a full on day, finally back in Sweden! The flight left this morning (Japan-time) and then it took around 15 hours, I slept about one hour so I feel pretty weird in my head at the moment. ;-) But, we had to go by Fabian, he released a new book and it was so cool! He’s so talented, I love to have people like that around me. Great job Fabbe, you’re awesome! <3 But now it’s time to sleep, hoping that I won’t feel the jetlag and wake up in about 2 hours. I guess we’ll see haha! Kisses and good night.


7 kommentarer7 kommentarer om “HOT SHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack och hej. Får nog tyvärr klassa det här som en ganska meningslös tidstjuv. En digital twist på big brother är min första tanke, och det känns ju otroligt meningslöst. Men jag kanske har missat något.

  Reply
 • Hmm fattar inte riktigt? Haha!

  Reply
 • Kära nån… Som jag misstänkte. Ridå.

  Reply
 • åh fy vilken flight. Du kommer sova SÅ gott i sängen inatt :))

  Reply
 • Häftiga bilder!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Reply
 • Såå fin hatt! Vart har du köpt den? (:

  Reply
 • Gammal från HM herr, tror det finns liknande nu också. :-) Kram!

  Reply