PHOTOSHOP DELUXE

janni-deler-japan-photobooth-photoshopDSC_0115
janni-deler-japan-photobooth-photoshopDSC_0120
janni-deler-japan-photobooth-photoshopDSC_0122
janni-deler-japan-photobooth-photoshopDSC_0132
janni-deler-japan-photobooth-photoshopDSC_0130
janni-deler-japan-photobooth-photoshopDSC_0112

Could do this for so long, japanese photo-booths!

Det här var vi bara tvungna att prova, deras foto-bås är helt galna. Vi pratar Photoshop på en helt annan nivå haha! På tjejer funkade det faktiskt ganska bra, men jag skrattade så mycket åt Jon på bilderna. Han såg ut som en docka och tjej på samma gång! Jag ska försöka få de riktiga bilderna mailade, förstod inte helt hur man gjorde men vi försökte. Fick inte riktigt till det när vi fotade skärmen… ;-) Vi pratade om att det borde finnas såna här appar i telefonen, är det någon som vet om det finns? Haha jag älskade det iallafall! Nu sitter vi på planet om allt gått som det ska, hörs när vi är framme. Puss!

//So we just had to try this, the photo-booths here are just insane. We’re talking Photoshop on a whole new level haha! For girls it actually worked pretty good, but I laughed so much when I saw Jon’s pics. He looked like a doll and girl at the same time! I will try to get the real photos emailed, didn’t understand it all but we tried. Didn’t really get the pictures when we shooted the screen… ;-) We talked about this as an app in the phone, anyone who knows if there is any? Haha I just loved it! Now we’re on the plane if everything went as planned, talk to you when we’re there. Hugs!

11 reaktioner på “PHOTOSHOP DELUXE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.