L O V E .

janni-deler-veckorevyn5

Me and my love for our shoot with Veckorevyn, our first shoot together!

God morgon! Hur mår ni? Jag mår super, har sovit över hos pappa hela helgen haha! Flyttar hem när man blir äldre, inte så dumt. ;-) Jag, Jon och Klara käkade middag här och kollade film, sen sov vi över. Ska dra mig hemåt snart och packa klart inför imorgon, har inte orkat stressa. Har fått umgås med min älskling massor nu iallafall, älskar det. <3 Sista dagen ihop idag sen ses vi när jag är tillbaka igen, kommer vara jobbigt att vara ifrån varandra nu när man är van. Distansförhållande när det är som roligast… Eller inte! Nu ska vi dricka kaffe och sen åka hemåt, hörs under dagen. Puss!

//Good morning! How are you? I feel great, been sleeping at my dad’s place all weekend haha! Moving back home when I get older, feels amazing. ;-) Me, Jon and Klara had dinner here and watched a movie, then we slept here. Will go back home soon and pack my bags for tomorrow, haven’t really bothered to stress about it. I’ve gotten to hang out with my love a lot now, just love it. <3 Last day for us together today and then we will hang out again when I’m back, always hard to be away from each other when you’re used to be together. Distance relationships at it’s best… Or not! Coffee-time and then go back home, talk soon. Hugs!

14 reaktioner på “L O V E .”

Leave a Reply

Your email address will not be published.