MY OWN X

Now you have to vote on my X for Xide non alco, and then we do a great party together!

Nu har jag äntligen designat klart mitt egna X! Blev så otroligt nöjd. Jag har funderat så mycket vilket spår jag skulle köra på, hade så mycket idéer inför det här mötet. Tillslut kom jag fram till att det är resor och alla fina ställen runt om i världen som har mitt största intresse, älskar att resa runt och upptäcka världen vilket jag tror att ni alla vet. ;-) Det här X:et känns verkligen helrätt för mig! Rösta på mitt X HÄR, det som får mest likes vinner så nu hoppas jag ni vill supporta så vinner vi ihop! Hade varit så häftigt att ha en flaska med min design på och skåla med er. PUSS!

//Now I’m finally done with my designed X! Got so happy with the result. I’v been thinking a lot about which way to go, had so many ideas before this meeting. Finally I decided that it’s the traveling and all these amazing places around the world that has my biggest interest, love to travel and experience the world and I think you all know that. ;-) This X feels totally right for me! Vote for my X HERE, the one that gets the most likes wins so now I hope you want to support me and we win this together! Would be so cool to have a bottle with my own design and cheer with you guys. The video is in swedish but you can see the X in the end of the video. :-) HUGS!

9 reaktioner på “MY OWN X”

Leave a Reply

Your email address will not be published.