Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:57 | February 1, 2015

MY OWN X

Now you have to vote on my X for Xide non alco, and then we do a great party together!

Nu har jag äntligen designat klart mitt egna X! Blev så otroligt nöjd. Jag har funderat så mycket vilket spår jag skulle köra på, hade så mycket idéer inför det här mötet. Tillslut kom jag fram till att det är resor och alla fina ställen runt om i världen som har mitt största intresse, älskar att resa runt och upptäcka världen vilket jag tror att ni alla vet. ;-) Det här X:et känns verkligen helrätt för mig! Rösta på mitt X HÄR, det som får mest likes vinner så nu hoppas jag ni vill supporta så vinner vi ihop! Hade varit så häftigt att ha en flaska med min design på och skåla med er. PUSS!

//Now I’m finally done with my designed X! Got so happy with the result. I’v been thinking a lot about which way to go, had so many ideas before this meeting. Finally I decided that it’s the traveling and all these amazing places around the world that has my biggest interest, love to travel and experience the world and I think you all know that. ;-) This X feels totally right for me! Vote for my X HERE, the one that gets the most likes wins so now I hope you want to support me and we win this together! Would be so cool to have a bottle with my own design and cheer with you guys. The video is in swedish but you can see the X in the end of the video. :-) HUGS!


9 kommentarer9 kommentarer om “MY OWN X”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Röstat, håller tummarna för att du vinner nu! :)

  Reply
 • Spännande! Jag håller tummarna :)

  Reply
 • doooone!! i would have voted for you even if i would think it isnt the best one. but it is actually, it is really the most prettiest of them all!!! sad that so many voted for ellen already :(

  Reply
 • Åh, va kul! Kör hårt!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Reply
 • Röstat, hoppas du vinner!! :D

  Reply
 • Självklart röstar jag på dig!! Önskar man kunde rösta fler gånger haha. Håller tummarna nu :*

  Reply
 • Den blev så himla snygg! REDAN RÖSTAT! Älskar dig och jon så fina tillsammans! Kram på dig!

  Reply
 • Har sjävlklart röstat. Så överlägset snyggast! Älskar dig och din blogg och du och Jon är liksom drömparet! Så fina! Kram på dig!

  -C

  Reply
 • Blev ju riktigt bra! Lycka till i tävlingen!!

  Reply