WHITE N’ CHUNKY

janni-deler-white-chunky-jennie-ellenDSC_9163
janni-deler-white-chunky-jennie-ellenDSC_9156
janni-deler-white-chunky-jennie-ellenDSC_9179
janni-deler-white-chunky-jennie-ellenDSC_9153
janni-deler-white-chunky-jennie-ellenDSC_9177
janni-deler-white-chunky-jennie-ellenDSC_9194
janni-deler-white-chunky-jennie-ellenDSC_9176

Maison Scotch cardigan (here!)/ Gina Tricot shirt/ SanneAlexandra pants (here!)/ Céline bag/ Jennie-ellen shoes

Här kommer en look jag heelt glömt bort att posta, fick så mycket frågor om allt när jag hade det på mig så drog faktiskt på mig samma en dag för att fota av den. :-) Knäpp man är ibland haha! De perfekta slappa skinnbyxorna jag sett, från min grymma vän Sanne! Passar lika bra med en päls eller kappa över, så det blir lite mer vinterkänsla. Skorna borde släppas när som helst i vitt, just nu finns de bara i svart men jag säger till! Puss. <3

//Here’s a look I totaally forgot to post, got so many questions about it when I wore it so I actually put the same clothes on one day to shoot it. :-) Feeling a bit weird sometimes haha! The most perfect loose fit leather pants I’ve seen, from my amazing friend Sanne! Suits just as good with a fur or coat over this, so it gets more winter-feeling. The shoes should be available in white soon, right now it’s just black but I’ll let you know! Hugs. <3 

22 reaktioner på “WHITE N’ CHUNKY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.