DAIQUIRIS

janni-deler-strawberry.daiquiris-capetownDSC_0591
janni-deler-strawberry.daiquiris-capetownDSC_0506
janni-deler-strawberry.daiquiris-capetownDSC_0493
janni-deler-strawberry.daiquiris-capetownDSC_0489
janni-deler-strawberry.daiquiris-capetownDSC_0481

Yesterday’s strawberry daiquiri-time, I’m totally done for today!

Igår drack vi hemmagjorda daiquiris vid poolen, det var superlätt att göra och så smarrigt! Vi blandade jordgubbar, lite hallon, massa is och mixade med lite annat gott i. ;-) Idag skålar jag och tackar för idag, jag är HELT slut! Några av er kanske tror att vi är här och chillar men vi har fullsmockat schema varje dag. Idag har tagit priset på mest aktiviteter, har varit igång sen 3 imorse (2 eran tid) och kom precis tillbaka till villan. Kommer sova som en stock inatt! Imorgon har vi äntligen en lugn förmiddag sen ska jag göra det som jag varit mest rädd för och sett fram emot mer än något annat. Konstig känsla att vara så taggad och rädd på samma gång haha! Kanske tar en daiquiri innan det… Nä nu ska vi äta dessert sen ska jag slänga mig i säng, puss hjärtan! <3

//Yesterday we had home made daiquiris by the pool, it was super easy to make and so tasty! We mixed strawberries, some raspberries, lots of ice and mixed it with other things in it. :-) Today I cheer and check out for the day, I’m totally DONE! Some of you may think we’re here chillin but we have a tight schedule every day. Today was the toughest one with most activities, I’ve been on the go since 3 this morning (2 your time) and just got back to the villa. Will sleep like a baby! Tomorrow we finally have a calm morning and then I will do the thing I’m most scared of and been looking forward to the most. Weird feeling to be so stoked and scared at the same time haha! May have a daiquiri before it… Time for dessert and then straight to bed, hugs loves! <3

17 reaktioner på “DAIQUIRIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.