FOODIE

janni-deler-lunch-cape-townDSC_0373
janni-deler-lunch-cape-townDSC_0374
janni-deler-lunch-cape-townDSC_0370 copy
janni-deler-lunch-cape-townDSC_0378
janni-deler-lunch-cape-townDSC_0380
janni-deler-lunch-cape-townDSC_0383

The food here is just crazy good and fresh, want to make this food at home.

Vi har ätit så fantastisk mat här borta. Kan inte fatta att det är sista kvällen idag, hade gärna stannat minst en vecka till. Vi har ätit fräsch och fantastisk mat sen vi kom hit, precis sån man som jag älskar. Sen att köket är helt vitt och fräscht gör det hela lite bättre. ;-) Galen dag idag, kommer berätta mer så fort jag får. Hatar att vara så här “hemlig” men jag måste tyvärr det den här gången haha! Nu ska vi svida om och åka in till Cape Town för middag och avslutningsfest, vi har hela förmiddagen här imorgon och flyger hem på kvällen vilket är skönt. Hoppas ni har en härlig lördag och äter massa gott, puss!

//We’ve had amazing food over here. Can’t believe this is our last night, would like to stay at least for another week. We’ve had fresh and fantastic food here since we arrived, that kind of food I love. And then the all white kitchen that makes it even better. ;-) Crazy day today, will tell you more as soon as I can. Hate to be this “secret” but unfortunately I have to this time haha! Time to change and go in to Cape town for dinner and celebration party, we have all morning here tomorrow and fly back home in the night which is nice. Hope you guys have a lovely saturday and eat lots of good food, hugs!

5 reaktioner på “FOODIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.