IT GIRLS

Joined an interview for the new serie, It Girls!

En till liten video kommer här! Förra veckan blev jag inbjuden till den nya serien It Girls, en tävling som startade i måndags. Det är en tävling där man ska starta en blogg och kan vinna ett kontrakt, tävlingen kommer pågå under fyra veckor och det är olika deltävlingar på vägen. Efter det går man vidare till en final som spelas in i vår. Första utmaningen är att skriva sitt första inlägg och ta vara på tipsen jag har gett, kul grej va? :-) Ni kommer till tävlingen här! Jag tycker det är en grymt rolig idé! Kanske inte ser mig själv som en it girl men tydligen så ville dom kalla mig det, så det kändes kul haha!

//Here’s a short video (in swedish again though, soo sorry for that!). Last week I got invited to the new serie It Girls, a competition that started this monday. It’s a competition where you are supposed to start a blog and you can win a contract, the competition will go on for four weeks and it’s different competitions on the way. After that the winners go to a final stage that will be recorded this spring. They ask me for my special tips! If you want to see more even if it’s in swedish you can go to the competition here! I don’t see myself as an it girl but apparently they think I am, so that was fun haha!

3 reaktioner på “IT GIRLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.