LADIES NIGHT

janni-deler-ladies-nightDSC_1911
janni-deler-ladies-nightDSC_1908
janni-deler-ladies-nightDSC_1904
janni-deler-ladies-nightDSC_1895
janni-deler-ladies-nightDSC_1900
janni-deler-ladies-nightDSC_1899

Cozy dinner with the girls (and Bella!).

Kom nyss hem från en supermysig middag med tjejerna. Bella var med också såklart (hunden)! Mira stod för maten och jag har kommit fram till att hon är en mästerkock! Vi åt tabbouleh, hummus, pitabröd, rödbetor med fetaost och vego-biffar. Blev en vegetarisk middag som smakade fantastiskt. Älskar att köra en middag en torsdag, snacka tjejsnack och halvt kicka igång helgen. Vi drack ett glas bubbel också, bara för att. ;-) Nu ska jag varva ner och sova snart, måste visa mitt hår imorgon också. Lika nöjd som alltid! Puss och god natt fina ni. <3

//Just got back from a super cozy dinner with the ladies. Bella joined as well (the dog)! Mira made the food and now I got to the conclusion that she’s a master chef! We had tabbouleh, hummus, pita bread, beets with feta cheese and vego-beefs. Turned out to be a vegetarian dinner that tasted amazing. Love to go for dinner on a thursday, girl talk and almost kick starting the weekend. We had a glass of bubbles as well, just because we could. ;-) Now I will chill and sleep soon, have to show you my hair tomorrow too. I’m just as happy with it as always! Kisses and good night babes. <3

13 reaktioner på “LADIES NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.