BLONDE N’ FRESH

janni-deler-hair-cutDSC_1875
janni-deler-hair-cutDSC_1885

My new fresh haircut and color, the best feeling there is!

Fräscht hår igen, äntligen! Det var verkligen på tiden att klippa mig, tänker varje gång jag går till Antonio att jag ska göra det oftare. Finns ingen skönare känsla. Vi gjorde det lite kallare igen, mitt hår vill gärna dra till sig varma toner (gult, orange) vilket jag inte gillar på mig. Nu är det borta iallfall, svårt att få färgen på bild men ni ser att det är fräsch och kortare. Kan ni förstå hur långt det var innan? Klippte en ganska bra bit, trodde inte det var så långt haha! Men men, hoppas ni får en mysig fredag! Ska kolla let’s dance sen får jag se vad som händer. Är sugen på att festa och har varit det den senaste tiden… Knäppt, jag gör ju inte det så ofta så kanske ska passa på när jag känner för det. Time will tell, puss på er! <3

//Fresh hair again, finally! It was really about time to cut it, think the same every time I go to Antonio, that I should do it more often. There’s no better feeling. We went for a bit colder again, my hair likes to get the warm tones (yellow, orange) in it which I don’t think suits me. Now it’s gone anyway, hard to get the color in the pictures but you can see it’s fresh and shorter. Can you imagine how long it was before? I cut of pretty much, didn’t think it was that long haha! Anyhow, hope you guys will have a cozy friday! Will watch dancing with the stars and then I don’t know. In the mood for some party and have been lately… Weird, I don’t do it that often so maybe I should take the chance when I feel like it. Time will tell, hugs babes! <3

7 reaktioner på “BLONDE N’ FRESH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.