HELI RIDE

24_MG_0137 - Photo by Fabian Wester
26_MG_0155 - Photo by Fabian Wester
30_MG_0206 - Photo by Fabian Wester
36_MG_0355 - Photo by Fabian Wester
28_MG_0168 - Photo by Fabian Wester
34_MG_0271 - Photo by Fabian Wester
38_MG_0371 - Photo by Fabian Wester
40_MG_0452 - Photo by Fabian Wester
41_MG_0464 - Photo by Fabian Wester
42_MG_0475 - Photo by Fabian Wester

SOO much fun going in the helicopter, he drove it like crazy!!

Det här var en av grejerna vi gjorde i Cape Town, såg ni filmerna på Instagram? SÅÅ kul, jag ser ju nästan för glad och taggad ut för mitt eget bästa haha! Jag är nog en riktig äventyrare, adrenalinkickarna jag får av såna här saker slår allt… Ni kommer få se mer av sakerna vi gjort snart. :-) Om ni får chansen, åk med ett sånt här flyg. Han körde som en galning, värre än vilken bergochdalbana som helst. Saknar alla tjejerna, vi gjorde så mycket saker ihop så man fick en riktig connection med alla. Skulle vilja åka på en till resa med samma gäng och bara göra andra galna saker. Nu är det event med Reebok hela dagen, så vi hörs efter det. :-) Puss!

//This is one of the things we did in Cape Town, did you see the movies on Instagram? SOO much fun, I almost look too happy and stoked haha! I think I’m a really adventurous person, the adrenaline kicks I get from these things is better than anything… You will see more things we did over there soon. :-) If you ever get the chance, go in one of these planes. He drove like a maniac, scarier than any roller coaster you can imagine. Miss all these girls, we did so many things together so we got a real connection with each other. Would love to go on a trip together again with the same girls and just do crazy things. Now it’s time for event-day with Reebok all day, so I’ll talk to you after that. :-) Hugs!

22 reaktioner på “HELI RIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.