SUBWAY

janni-deler-subway-newyork5F4A9432
janni-deler-subway-newyork5F4A9458
janni-deler-subway-newyork5F4A9427
janni-deler-subway-newyork5F4A9461
janni-deler-subway-newyork5F4A9446

Rami’s hat/ Old scarf/ Gina Tricot sweater (here!) (wearing size M)/ Céline bag/ Jeffrey Campbell shoes (here!)

Gårdagens look efter eventet, det var varmt! Hade en jacka över också men det behövdes inte i början. :-) Älskar långa koftor, hittade den här innan jag åkte och har typ levt i den. Kan ju erkänna att jag valde världens sämsta ställe att fota på haha! Det var folk runt mig hela tiden, några småtjejer som ville vara med på bild osv osv… Men jag och Rami skrattade bara och fick till några bilder iallafall. Idag är det snöstorm deluxe, vilket såklart är supertråkigt men inte så mycket att göra. Hoppas på att det spricker upp sen! När och om det spricker upp ska vi ut på stan, käka gott och fota av lite grejer. Hörs ikväll, puss!

//Last nights look after the event, it was warm! Had a jacket over too but I didn’t need it in the beginning. :-) Love long sweaters, found this before I left and after that I’ve been living in it. I will admit that I picked the worst place ever to shoot at haha! People around me all the time, some girls who wanted to join me in the picture and so on… But me and Rami just laughed and at least got a few pics. Today it’s snow storm deluxe, which of course is super sad but not much to do. Hoping for it to stop later! When and if it does we’re heading out to town, eating good stuff and shooting some things. Talk later, hugs!

19 reaktioner på “SUBWAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.