NY STREETS

janni-deler-DSC_2255-2
janni-deler-mix-newyork5F4A9420

Back home, and tired…

God morgon från Stockholm! Flygresan hem gick snabbt, nästan för snabbt… Hann knappt sova något haha! Kändes lite sorgligt att lämna New York när det var så soligt och fint men det är faktiskt ganska mysigt att komma hem. :-) Ska iväg nu och träffa Alexandra, gör allt för att inte somna och så är det mysigt att hänga. Har en hel del bilder kvar att visa er så hoppas ni vill se lite mer därifrån. Ha en grym lördag, jag ska försöka överleva dagen och slippa en vecka med jetlag = vara vaken så länge det går. Puss hjärtan!

//Good morning from Stockholm! The flight home went quick, almost too quick… Didn’t have time to sleep any haha! Felt a bit sad to leave New York when it was super sunny but it’s actually pretty cozy to come home. :-) Heading out now to hang out with Alexandra, trying it all to not fall asleep and also it’s nice to hang out. Have lots of pics left to show you so I hope you want to see some more from there. Have a great saturday, I will try to survive this day so I don’t have to fight with any jetlag this week = be awake as long as possible. Hugs babes!

5 reaktioner på “NY STREETS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.