BAD TIMING

janni-deler-selinas-ibizaDSC_179411

My love is sick in Spain and I’m stuck in Sweden, sucks big time!

Tycker så synd om min fina kille, för det första så längtar jag ihjäl mig efter honom för att vi inte setts på evigheter känns det som. :-( För två dagar sen körde han ett stenhårt träningspass så han kräktes efter (smart älskling, haha!), så tillslut kom det blod… Jag ringde min syster som är sjuksköterska som sa att man alltid ska åka till sjukhuset och kolla upp om det kommer blod. Jon åkte in och fick stanna över natten, kamera i magen dagen efter och där hade han ett sår så han fick sova kvar en natt till utan mat. Kan säga att det var inte lätt att vara kvar i Sthlm och inte hoppa på första bästa flyg dit, men eftersom jag är sjuk och resorna var så sjukt dyra så stannade jag hemma. Nu mår han bättre iallafall, så det känns skönt. <3 Ibland hatar jag distansförhållande, typ nu, men det kommer vara underbart när vi får hänga igen. Har sagt att han inte får träna så hårt mer, hoppas han har lärt sig… ;-) Hörs sen, kram!

//I feel so bad for my amazing boyfriend, first of all I miss him like crazy since we haven’t seen each other in ages. :-( Two days ago he did a killer workout so he threw up after it (smart move love, haha!), and it came blood in the end… I called my sister who’s a nurse and she said you should always go to the hospital to check if there’s blood. Jon went to the hospital and got to stay the night, had a camera down his throat the next day and they found a wound in there so he got to stay one more night without any food. I can tell you that it was really hard for me to stay in Sthlm and not go with the first flight there, but since I’m sick and the flight ticket price was just out of this world I stayed at home. He feel better now, so it feels good. <3 Sometimes I really hate distance relationships, like now, but it will be amazing to hang out soon again. I told him not to workout that hard again, hopefully he learned his lesson… ;-) Talk soon, hugs!

6 reaktioner på “BAD TIMING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.