#NELLYEPICSPRING MOVIE

A longer movie from Cape Town, god I miss that place…

Medans jag sitter i luften tänkte jag att ni skulle få se en lite längre video från Kapstaden! Ni har ju fått se en hel del kortfilmer på Instagram, men här kommer en lite längre där ni får se mer av allt och mer av mitt fallskärmshopp… Herregud vilken känsla! Ni hittar alla Instagram-filmer HÄR! Mina vårfavoriter hittar ni HÄR, nu när våren är på g så kanske det är dags för lite shopping. :-) Iallafall för mig… Det vita setet jag hade på mig när vi åkte helikopter som ni är många som frågat efter hittar ni där också! Hörs i Österrike nästa gång, ha en grym lördag! <3

//While I’m up in the air I thought you could see a longer video from Cape Town! You’ve gotten to see a lot of short movies on Instagram, but here’s a longer one where you get to see a bit more and also more of my skydive… My gosh what a feeling! You’ll find all Instagram-movies HERE! My spring-favorites you’ll find HERE, now when spring is coming maybe it’s time for some shopping. :-) At least for me… The white set I wore when we went in the helicopter that so many of you have been asking about is in there! Talk to you in Austria next time, have a great saturday! <3

11 reaktioner på “#NELLYEPICSPRING MOVIE”

 • Erica says:

  Hej! Måste fråga vart den vita klänningen som Kenza har på sig på din senaste instagram? V-ringad och långa spetsarmar :) kommer den ut på hennes Spring15 kollektion framöver elr vart kan jag hitta den? (Om du vet? Du är lite bättre på att svara på kommentarer så haha :))

 • Robyn says:

  Janni this looks amazing!! Seriously so jealous of your trip haha :) Love all your photos, keep them coming!! <3

  http://www.skinnybelle.com/

 • Frida says:

  Men wow, fy vad häftigt!! Mer videos Janni, tycker det är så kul att se dig “live” eller vad man ska säga. Du verkar så härlig. :) Kram!

 • Anna says:

  Okej jag vill prova fallskärm efter det där, skulle aldrig våga hoppa där emot. Haha! Du är en riktigt tuff tjej, det gillar jag!

 • Andrea says:

  Nice video! But why are you wearing sunglasses inside babe?! hugs!

  • Janni says:

   Because I was outside haha, and just went in a room that was partly outside and forgot to take them off. ;-) Hugs! <3

 • Juni says:

  Hei! Jeg fant toppen på Nelly, men hvor får jeg kjøpt de matchende leggingsene? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.