REVE APP

The video we did for Reve App, explaining how to use it!

Kommer ni ihåg att jag berättade om en inspelning jag gjorde för Reve App? Här är resultatet! :D Tycker den förklarar riktigt bra hur man använder den, det har kommit en ny funktion nu där man kan ladda upp sina “looks” och tagga produkter. Jag älskar det! Har bara laddat upp en look hittills men kommer börja använda det mer när jag har lite mer vanliga kläder. ;-) Har ni provat den? Man kan shoppa direkt i appen, fråga vänner vad dom tycker och lägga till sina favoritplagg. Jag använder den mest till att se alla nyheter som kommer in på mina favoritbutiker, så jag vet om det är värt att gå på en shoppingtur. Hoppas ni gillade videon och förstod lite mer hur man kan använda den, puss! <3

//Do you remember when I told you about the video shoot I did for Reve App? Here’s the result! :D Think it explains how to use the app really good, it’s a new feature now where you can upload your “looks” and add products. I love it! I’ve just uploaded one look so far but will use it more when I’m back wearing normal clothes again. ;-) Unfortunately I think it’s just available in Sweden at the moment, but I think they will start in other countries soon. You can shop straight in the app, ask your friends what they think and add your favorite pieces. I mostly use it to see the news in my favorite stores, so I know if it’s worth to go on a shopping spree. Hope you guys liked the video and understood a bit more about the app, hugs! <3

10 reaktioner på “REVE APP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.