Z PUMP LAUNCH

From the Reebok event in New York, launching the new Z-pump!

Här kommer en film som Rami hjälpte mig att filma i New York, borde ha med mig Rami oftare. ;-) Det var ju som jag berättat tidigare ett event för lanseringen av Z-Pump skon. I och med Z-Pump har Reebok startat en riktigt rolig kampanj, #PumpMyPost, det är en hashtag som pumpar allas Instagram och deras träningsbilder med extra likes. Riktigt rolig grej tycker jag, alla kan få mycket likes på sina bilder om det nu är det man vill ha. :-) Alla bilder som taggas med det hamnar på pumpmypost.com, där kan man likea bilder och folk från Reebok sitter och pumpar likes hela tiden, kul sätt att peppa varandra! Man pumpar skon när man ska använda den och man blir pumpad med likes, haha jag älskar det! Prova det nästa gång ni postar en träningsbild, jag ska garanterat in och likea! Nu ska jag mysa med min mamma, sover här ikväll så kör hon mig till flygplatsen imorgonbitti. Puss! <3

//Here’s a movie Rami helped me shoot in New York, should bring Rami more often. ;-) As I’ve said it was an event for the launch of the Z-Pump shoe, unfortunately we did it in Swedish… Sorry for that! Reebok started a really fun campaign during this launch, #PumpMyPost, it’s a hashtag that pumps everyones Instagram and training pictures with extra likes. Such a fun thing in my opinion, everyone can get lots of likes on their pics if that’s what you want. :-)  All the pics that gets tagged by that ends up on pumpmypost.com, you can go in there and like pics and people from Reebok pumps likes all the time, fun way to give each other some extra pep! You pump the shoe when you use it and you’ll get pumped with likes, haha I love it! Try it out next time you post a training pic, I will for sure go in and like! Time for a cozy night with my mom, I’m sleeping here tonight and she’ll drive me to the airport tomorrow morning. Hugs! <3

Inlägget är i samarbete med Reebok.

6 reaktioner på “Z PUMP LAUNCH”

 • Anna says:

  Sjukt snygg film, du är så jäkla härlig! :D Haha, underbart med en sånn hashtag, ska lätt skriva det på nästa träningsbild! Hoppas du får en skön kväll och resa imorgon!

 • Julia says:

  älskar dina Jetfuse Running skor i filmen, har försökt hitta dem online men utan resultat, vart köpte du dina? :) kram

 • Linnea says:

  Så bra film! Vilka roliga skor haha. De skulle jag kunna tänka mig att ha :)

 • D says:

  Hi Janni! I really like the song in the video, what is it called? Good luck with the new shoes and have fun in Mexico!

 • Anna says:

  Idealkvinnan <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.