Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | March 24, 2015

CHANGE OF PLANS

janni-deler-lay-overDSC_2935 janni-deler-lay-overDSC_2932 janni-deler-lay-overDSC_2936 janni-deler-lay-overDSC_2931 janni-deler-lay-overDSC_2933

A bit of changed plans, got to spend the night at a hotel in New York…

God morgon på er! Ni som följer mig på Instagram såg att jag hade lite strul med flyget, när jag gick till gaten så fick jag reda på att flyget var försenat… Jag skulle bara ha en timme på nästa flygplats så blev stressad direkt, men tänkte att det löser sig eftersom vi inte var så sena. Det löste sig inte haha! Planet jag skulle med hade strul med en dörr så det blev bara mer och mer försenat, tillslut gav jag upp när jag insåg att jag absolut skulle missa mitt nästa flyg. All alone på flygplatsen gick jag från en disk till några andra och hade tillslut bokat om mitt flyg och fått ett hotell att bo på. Så yes, jag är kvar i NY och flyger vidare direkt till Mexico härifrån nu tidigt på morgonen. Helt slut åkte jag till hotellet, köpte en riktigt smarrig ceasar wrap, tog en lång dusch och kollade tv. Bättre lycka idag då! Kanske inte vad man önskar ska hända när man bara har två dagar på sig att njuta av en extremt lång resa, men vad gör man. Det löser sig alltid på något sätt! ;-) Puss, hoppas på mer tur idag! <3

//Good morning guys! For you who follow me on Instagram maybe saw that I had some problems with my flight, when I got to the gate I noticed my flight was delayed… I only had one hour at the next airport so I got stressed straight away, but I thought it will be fine since we’re not that late. It didn’t go that well haha! The plane I was going with had some problems with a door so it just got more delayed all the time, eventually I gave up when I realised that my other plane would leave. All alone at the airport I went from one desk to a few others and after quite some time I’d booked a new flight and got a hotel to stay at. So yes, I’m still in NY and will fly straight to Mexico from here early this morning. Totally done I went to the hotel, bought a tasty ceasar wrap, had a long shower and watched tv. Better luck next time then! Maybe not what you wish for when you only have two days to enjoy a super long trip, but what to do. It always ends well somehow! ;-) Hugs, hoping for some better luck today! <3


16 kommentarer16 kommentarer om “CHANGE OF PLANS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • You’ve got such a positive attitude! :) Love the jumper too x

  Reply
 • Åhh vad jobbigt! Har varit i exakt samma sits och det är så jobbigt men finns som sagt inget att göra. Bara vara glad att det löser sig!

  http://trendeneur.com

  Reply
 • Hey Janni, you’r so cool, you even post the “bad” things that happen around you, that makes you so simple, so normal. I admire your ability to take things easy and profit from that situation to take a rest and have a chilly evening. Have a good flight!
  Kisses from Italy

  Reply
 • Thanks sweetie! <3 Hugs!

  Reply
 • Tjejer! Varför det är så viktigt att göra mammografi:
  http://nyheternasverige.se/undersokte-brosten-visade-sig-vara-en-karl/

  Reply
 • nej men fy fan, mardröm när man är själv ju! men typ standard med förseningar tyvärr :( hoppas du får åka idag! PUSS

  Reply
 • Hi Janni,

  I’m sorry to hear that :( That’s frustrating when the trip is SO short. I’m glad that you are making the best of it.

  Cheers,

  Karla

  Reply
 • “Vi springer runt, runt i våra ekorrhjul utan att komma någon vart. Med förbundna ögon rusar vi fram utan att se vart vi sätter fötterna. Vi tror att vi färdas framåt men vi ser inte att vi springer i ett hjul…”

  Läs vidare här:
  http://enlangmanparesa.blogg.se/2015/march/fastna-inte-i-era-ekorrhjul.html

  Reply
 • I’m such a believer that everything happens for a reason! You weren’t meant to be on the flight or at your destination a day earlier! Enjoy your downtime! Maybe it’s simple as just needing a night of that!
  Love following your adventures and your blog photos!
  Love Bailey (Cape Town)
  http://www.vanillablonde.co.za

  Reply
 • I’m the exact same way, haha! :D Hugs! <3

  Reply
 • Nä fy vad trist med försenat flyg :( Jobbar som flygvärdinna så I know the feeling haha! Hoppas du får det kanonbra i Mexico :)

  Jag vill även tipsa om en tävling jag har på min blogg just nu i samarbete med NIKE där du har chansen att vinna ett par NIKE FREE iD som du själv får designa:)

  Gå in på bloggen och var med i tävlingen:)

  KRAM BELLS!

  Reply
 • i would have gotten SO panicked…oh gosh. you just wrote that you dont feel like 25 and still feel so young and all at and i get what you mean but i think you handled this situation freaking amazing. in situations like that you see that you are a grown up and pretty independent. even if in other situations you may feel like you are still 16 (when you do crazy stuff ith friends or so). hugs hope you are in mexico now and stay safe <3

  Reply
 • specially now this is so crazy, dont know if you heard of it. there was a air crash this morning. it was a german air plane which was flying from barcelona to düsseldorf (germany) and it crashed down in south france…
  ah gosh i get so panicked when i hear of such storys…i mean imagine how afraid you must be when you sit in an arplane which is crashing down….

  Reply
 • Oh I heard, it’s so saad and frustrating!! Things like that just CAN’T happen… Got so mad when I heard the real story about the crash. :-( Hugs!

  Reply
 • Åh vad synd att inte kunde komma iväg som du skulle. Njut nu den korta tiden du är i Mexico :)

  Reply
 • Vill bara säga att du verkar vara en sån otroligt härlig tjej! :) Hoppas att du hinner njuta så mycket du bara kan! :) Kram

  Reply