BRUNCH

janni-deler-brunchDSC_3506
janni-deler-brunchDSC_3503
KenzaZouiten_bdaybrunch-3
janni-deler-brunchDSC_3508
KenzaZouiten_bdaybrunch1-2
janni-deler-brunchDSC_3511
janni-deler-brunchDSC_3512
janni-deler-brunchDSC_3518

Cozy b-day for Rami, brunch and then bowling! Borrowed two pics from Kenza!

God morgon! Har eran klocka ställt om sig? Typiskt att det var idag man skulle missa en timmes sömn haha! Hade en supermysig dag igår, vi möttes upp ett stort gäng för att käka brunch och fira Rami. Efter ett tag åkte hela gänget och bowlade, det gick verkligen inte bra för mig men iallafall… ;-) Grattis igen Rampan! Nu ska jag iväg till min pappa och hämta hans bil, sen ska jag hämta upp min syster och vi ska iväg till bloppisen. Hoppas jag får träffa några av er där, superpeppad på idag! Det börjar kl. 11-15 i outletbutiken på gärdet. Hörs sen, puss! <3

//Good morning! Today the time changed in Sweden for summer time. Really needed that extra hour of sleep so I hate the fact that it was today haha! Had a super cozy day yesterday, we met up for brunch to celebrate Rami. After a while we all went to do some bowling, it really didn’t go well for me but anyway… ;-) Congrats again Rampan! Now I’m heading to my dad to pick up his car, after that I’m picking up my sister and we’re going to the flea market thing. Hope to see some of you there, so stoked on today! It starts at 11-15 at Outletbutiken by gärdet. Talk soon, hugs! <3

15 reaktioner på “BRUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.