HAMMOCK

janni-deler-mexico-mixDSC_3002
janni-deler-mexico-mixDSC_3035

What I need today, miss that beach and place…

God morgon! Eller god och god, åt frukost och började må sjukt illa… Ligger platt på rygg i sängen och vill inte röra mig för då känns det som jag ska kräkas, sorry för the details. :-( Hoppas att det bara är trötthet efter den här galna veckan, finns inget jag hatar så mycket som en magsjuka! Har fått boka av mitt första möte idag och tror jag kör en heldag hemma för att komma ikapp och förhoppningsvis inte förlora någon mat jag just ätit… Hmm! Skulle hellre ligga i den där hängmattan och dricka juice från juicebaren i Mexico. Blev kär i det stället! Hoppas ni haft en bättre morgon än vad jag haft haha, vi hörs sen! <3

//Good morning! Maybe not really good, had breakfast and started to feel so sick… I’m laying flat on my back in bed and don’t want to move since it feels like I’m about to throw up, sorry for the details. :-( Hopefully it’s just my body that’s too tired after a hectic week, there’s nothing I hate as much as the stomach flu! Had to cancel my first meeting today and I think I’ll do a full day at home to get back on track and hopefully not loose any food I just had… Hmm! Would rather stay in that hammock and have juice from the juice bar in Mexico. Fell in love with that place! Hope you guys had a better morning that I did haha, talk soon! <3

11 reaktioner på “HAMMOCK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.