LEATHER ON LEATHER

janni-deler-leather-on-leatherDSC_4539
janni-deler-leather-on-leatherDSC_4622
janni-deler-leather-on-leatherDSC_4585
janni-deler-leather-on-leatherDSC_4605
janni-deler-leather-on-leatherDSC_4597
janni-deler-leather-on-leatherDSC_4575
janni-deler-leather-on-leatherDSC_4544
janni-deler-leather-on-leatherDSC_4593

Jacket from LXLS/ Gina Tricot top/ Sanne Alexandra pants (here!)/ Céline bag/ JennieEllen shoes (here!)

Gårdagens outfit som ni såg lite av igår, mina favoritbyxor helt klart. Körde på läder på läder, gillade det! :-) Hittade det här stället utanför studion vi filmade i, lite annorlunda. Nu är jag hemma igen iallafall, har käkat lunch och ska snart byta om och dra och träna. Ska bli riktigt skönt! Är trött egentligen men vet att jag blir pigg när jag får lite träning. Ska försöka träna några gånger den här veckan, har sett att det ska bli riktigt bra väder så kanske ett pass utomhus… Älskar att träna utomhus! Vi borde köra ett utomhuspass ihop allihopa någon gång haha, hade varit kul. :-) Time to change, hörs ikväll! <3

//Yesterday’s outfit that you saw some of yesterday, my favorite pants for sure. Went for leather on leather, liked it! :-) Found this place outside the studio we shooted at, a bit different. Now I’m back home anyhow, had lunch and will soon change and head to the gym. Can’t wait! I’m actually tired but I know I’ll get some energy when I get some training done. Will try to workout a few more times this week, I’ve seen the weather is about to be really good so maybe an outside workout… Love to workout outside! We should do one of those together all of us haha, would be so much fun. :-) Time to change, talk tonight! <3

22 reaktioner på “LEATHER ON LEATHER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.