LATEST LOOKS

jannideler-outfits
Untitled-1

God morgon! I brist på outfits pga snö och en resväska som inte var packad för äventyr så tänkte jag att vi kör en throwback på mina senaste looks. Väldigt längesen jag gjorde det men jag älskar att höra vad ni gillar bäst. :-) Så vilken är er favorit? Nu sitter vi i lobbyn på hotellet, dåligt väder här idag vilket är supertråkigt. Får se om det blir ändrade planer, Stockholm, Ibiza (?) eller stanna kvar en dag till. Ibiza grejen är för att Jon har ett möte där, jag ska bara bestämma mig hur jag ska göra, haha! Yes, jag har ett konstigt liv… Hörs sen, puss! <3

//Good morning! In lack of outfits according to snow and a travel bag that wasn’t packed for an adventure so I thought we do a throwback of my latest looks. Such a long time ago since I did but I love to hear which ones you like the most. :-) So, which one is your favorite? Now we’re in the lobby at the hotel, bad weather here today which is super sad. We’ll see if there will be change of plans, Stockholm, Ibiza (?) or stay one more day. Ibiza thing is because Jon have a meeting there, I just have to decide what to do, haha! Yes, I have a crazy life… Talk soon, hugs! <3

27 reaktioner på “LATEST LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.