DARE TO GO NUDE

A BTS from our shoot in Finland…

Här kommer en liten teaser från plåtningen vi gjorde i Finland, en kort behind the scenes. :-) Vi gjorde ett jobb för Maybelline som ni kan se, men vad får ni se nästa vecka! Roligt team och ett annorlunda uppdrag… Det är det jag gillar, att göra olika saker hela tiden. Jag har inte sett resultatet ännu så det ska bli spännande! Hoppas ni har en fin fredag. <3

//Here’s a short teaser from the shoot we did in Finland, a little behind the scenes. :-) We did a job for Maybelline as you can see, but I’ll show you what next week! A fun team and a different kind of shoot… That’s what I like, doing different things all the time. I haven’t seen the result yet so it will be exciting! Hope you guys have a great friday. <3

7 reaktioner på “DARE TO GO NUDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.