MORNING WALK

janni-deler-morning-walkDSC_5891
janni-deler-morning-walkDSC_5894
janni-deler-morning-walkDSC_5867
janni-deler-morning-walkDSC_5890
janni-deler-morning-walkDSC_5871

Morning walk by the water, some squats too!

God morgon! Sov över hos Klara, igår hade vi myskväll och gick och la oss ganska tidigt. Vaknade imorse och tog en skön promenad, jag har gett över min magkatarr till Klara så vi tog det lugnt. Jag körde lite benböj i utomhus-gymmet, så grymt när man hittar dom haha! Nu har jag precis lagat frulle till oss, gjorde smoothie, ägg och juice. :-) Världens skönaste start på helgen! Vad ska ni göra i helgen? Hitta på något kul? Puss på er! <3

//Good morning! Slept at Klara’s place, last night we had movie night and went to bed early. Woke up this morning and took a nice walk, I think I gave Klara my stomach problem (gastritis) so we took a calm one. I did some squats in the outside-gym, so great when you find them haha! Now I just made breakfast for us, did smoothie, eggs and juice. :-) Best start of the weekend! What are you guys up to this weekend? Any fun plans? Hugs babes! <3

14 reaktioner på “MORNING WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.