FRUIT PLATE

janni-deler-snackin-ricecakes-chocolateDSC_2047
janni-deler-snackin-ricecakes-chocolateDSC_2051 copy
janni-deler-snackin-ricecakes-chocolateDSC_2045

A perfect fruit plate a while ago, and the tastiest rice cakes… And Mira’s box light is so cool!

Good morgon! Jag var uppe tidigt och nu är jag på inspelning, önskar att jag hade en lugn morgon med det här framför mig… Det här åt jag och Mira för ett tag sedan, godaste frukterna och bären, riskakor med choklad och kokos och kaffe. Bland det godaste som finns. :-) Idag har jag lunch date med min pappa när jag är klar här sen har jag en hel del att fixa inför imorgon. Vi ska vara på arlanda tidigt för att åka på poolparty!! Så peppad!!! Nu ska vi fortsätta här, hoppas ni har en lugn och mysig morgon. <3

//Goood morning! This morning was an early one and now I’m on a video shoot, wish I had a calm morning with this in front of me… Me and Mira had this a while ago, the tastiest fruits and berries, rice cakes with chocolate and coconut and coffee. Some of my favorites. :-) Today I have a lunch date with my dad after we’re done here and then I have a bunch of things to do before tomorrow. We’re meeting up early at Arlanda airport to go to the pool party!! So excited!!! Now we have to continue here, hope you guys have a calm and cozy morning. <3

19 reaktioner på “FRUIT PLATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.