BLUE SUIT

janni-deler-blue-suitDSC_3275
janni-deler-blue-suitDSC_3312
janni-deler-blue-suitDSC_3291
janni-deler-blue-suitDSC_3316
janni-deler-blue-suitDSC_3280 copy
janni-deler-blue-suitDSC_3295
janni-deler-blue-suitDSC_3272
janni-deler-blue-suitDSC_3314

Old glasses/ Old suit (similar blazer here! and pants here!)/ H&M top/ Céline bag/ Daniel Footwear shoes (similar here!)

Här kommer min look från igår, skrapade fram lite gamla favoriter ur garderoben. :-) Hittade en liknande kostym på Asos men i en ljusare färg (länkar under bilderna), blev lite sugen på den också… Tröttnar aldrig på blått alltså, tror folk förknippar mig med det haha! Har packat med massa härliga kläder så hoppas på att vi fotar en hel del nu i London och Monaco. Åker tidigt imorgonbitti, nu ikväll ska Klara spraya mig lite brun igen och sen ska jag försöka sova tidigt. As usual. Ska försöka få lite vanlig färg på kroppen nu i Monaco men har börjat bli försiktig i solen, smörja in mig och allt. Gjorde jag aldrig för några år sedan, dumt men sant! Puss hjärtan, hörs innan vi flyger imorgon. <3

//Here’s my look from yesterday, found some old goodies from my wardrobe. :-) Found a similar suit on Asos but in a lighter color (links under the pictures), need to think about getting that too… Never get tired of blue, think people really associate me with that haha! Packed a lot of nice clothes with me so I hope we’ll shoot a lot in London and Monaco. Leave early tomorrow morning, tonight Klara will make me tanned again and then I’ll try to go to bed early. As usual. Will also try to get some real color on my body now in Monaco but I’m starting to be careful when it comes to tanning, sunscreen and stuff. Never had that a few years ago, stupid but true! Hugs babes, talk tomorrow before the flight. <3

16 reaktioner på “BLUE SUIT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.