THE YACHT WEEK

_MG_0348-Edit
_MG_2798
_MG_3347-Edit
616_MG_2817-2---Photo-by-Fabian-Wester

We just booked the Yacht Week in Greece this summer! These are some pics from last year, can’t wait to see it in real life!

Good morgon! Sover som en stock här borta så vaknade upp helt utvilad och redo för dagen, vi tog en springtur/prommis och käkade precis frukost på balkongen. Hade kunnat ha det här som en vana! ;-) Ni brukar fråga om mina planer så ni har lite koll på vart jag ska, nästa vecka börjar Gumball3000 (som jag kommer skriva mer om snart) och sen åker vi till Spanien hela sommaren. Vi bokade precis Yacht Week som avslutning med ett härligt gäng, ska bli riktigt kul att möta upp alla efter en hel sommar. Jag har ju åkt båt sen jag var liten bebis, alltid haft båt och hängt ute i skärgården. De senaste åren har vi inte haft båt och jag saknar det massor varje sommar, så nu var det dags. När vi var på Ski Week snackade alla om hur härligt det var på Yacht Week så vi var ju tvungna att boka. Vi åker till Grekland och jag är så laddad! Vad är era planer för sommaren? <3

//Good morning! Sleeping like a baby here so woke up totally rested and ready for the day, we took a run/walk and just had breakfast on the balcony. Could live like this every day! ;-) You often ask what my plans are so you can follow me where I’m going, next week the Gumball3000 starts (will tell you more soon) and after that we go to Spain for the summer. We just booked Yacht Week to finish the summer with a great group, will be so much fun to meet up with everyone after the summer. The boat life has been a part of me since I was a baby, always had a boat and been out in the archipelago. We haven’t had a boat for the last couple of years and I miss it every summer, so now it’s about time. When we did Ski Week everyone talked about how great Yacht Week is so we just had to book it. We’re going to Greece and I’m so excited! What’s your plans for the summer? <3

17 reaktioner på “THE YACHT WEEK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.