BACK FOCUS

janni-deler-monaco-morningDSC_3631
janni-deler-monaco-morningDSC_3650
janni-deler-monaco-morningDSC_3636

Top here!/ Shorts here!   -all from Reebok

Goood morgon! Tiden springer iväg här, vi tog en skön morgonprommis och köpte smoothie-ingredienser så jag fixade grön smoothie till frukost. :-) Pang-start! Vet inte om ni märker det men jag känner mig så glad och pepp på allt just nu, det är den riktiga Janni som vaknar nu när jag får sommarkänslor haha! Imorgon är vår sista dag här, åker hem på kvällen men jag vill stanna… Har varit en otroligt bra resa! Promenader, strand, god mat och lite fest. Nu sitter vi alla tre och jobbar ikapp lite, sen röstar jag för stranden. Puss hjärtan! <3

//Goood morning! Time flies here, we took a nice morning walk and bought some smoothie-ingredients so I made us a green smoothie for breakfast. :-) Great start! Don’t know if you’ve noticed it but I feel so happy and excited on everything right now, it’s the real Janni who’s awake when I’m starting to get summer feelings haha! Tomorrow is our last day here, going back home in the night but I want to stay… Have been a great trip! Walks, beach, good food and some party. Now all of us sits and getting some work out of the way, later on I vote for the beach. Hugs babes! <3

5 reaktioner på “BACK FOCUS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.