SUNSET

janni-deler-sunsetDSC00554
janni-deler-sunsetDSC00561
janni-deler-sunsetDSC00578

Amazing sunset in Cannes, we had so much fun…

Älskar som ni vet solnedgångar… Idag var den helt fantastisk här i Monaco! När vi åkte till Cannes var det superfint på stället vi var på, vi käkade på Blue Marlin som låg på stranden. Supermysigt att få hänga med Jon här, nu börjar ju snart Gumball och sen har vi hela sommaren ihop. Äntligen! :-) Jag har varit superdålig på att svara på kommentarer i några dagar nu, ska ta och svara på alla imorgon. Har behövt lite tid för att njuta här, nu är jag tillbaka mer redo än någonsin. Nu – movie time och mys! PUSS! <3

//As you know I love sunsets… Today was an incredible one here in Monaco! When we went to Cannes it was so beautiful by the place we were, we had dinner at Blue Marlin that’s placed right on the beach. So cozy to hang out with Jon here, soon Gumball starts and then we have the entire summer together. Finally! :-) I’ve been so bad at answering your comments now for a few days, will get on it and answer them all tomorrow. Needed some time to just enjoy it here, now I’m back more ready than ever. Now – movie time and chill! HUGS! <3

20 reaktioner på “SUNSET”

 • kristina says:

  I think janni, it s amazing that you even read them!!! I think it s pretty incredible. and u want to answer? omg i love you even more. u have really became my favourite blogger. Btw I love this outfit and the hair suits you a lot. I love about you that u travel a lot and that s why i love you so much. Would be nice if you could give us more tips where to go once u r in the country. I mean food, clubs, bars and so on :) Since i travel a lot too would be very helpful for me. Kiss

  • Janni says:

   Of course I want to answer them, you take the time to comment my posts and give me feedback so the least I can do is to answer. :-) I will try my best with that! Big hug! <3

 • Linnea says:

  Åh så magiskt det såg ut :)

 • Super cute dress! Looks like a fabulous time!

 • Margaretha says:

  Hey Janni,
  first of all amazing blog – I literally check it out everyday and its been giving me great motivation!
  A question; did you study as well (if yes then what?) or did this blogging just come around spontaneously?

  Hugs from London x

  • Janni says:

   Thanks babe, makes me happy! :D I haven’t studied anything more since I graduated, and then I started a blog and all of a sudden I have a more than a full time job. So thankful for the opportunity and all the things I get to do, but if I figure out something else I want to do I will for sure study. Haven’t gotten to me yet so I’m still waiting, but I don’t stress about it. :-) Hugs!

 • Netti says:

  Du ska inte ha dåligt samvete och du gjorde rätt i att njuta istället! Vilka vackra bilder :-D

 • Izabella says:

  Härliga bilder! Jag undrar om du har någon bucketlist? Du gör ju så himla mycket skoj hela tiden så vore kul och veta om du fortfarande har en sån ;)
  Ha det bra kram! :)

  • Janni says:

   Hoppa bungy jump, ta fallskärms-cert och åka till några ställen jag inte varit på ännu (Maldiverna, Hawaii är några). Kram!

 • Lee says:

  You two are so adorable! Beautiful post and it looks like you’re having a beautiful time. <3

 • Sara says:

  Ha inte dåligt samvete för det! Du är mycket duktigare på att svara än många andra. Njut av sol och ditt sällskap :) kram

 • Wilmaw says:

  Varifrån kommer din söta vita bikini som du hade på dig på Instagram?

 • Antela says:

  Fun shoot!
  KISSES! Visit my blog:
  http://blamod.wordpress.com

 • Jeanette says:

  Hvor er den fine skjorten/ kjolen fra? Du er så flott

 • mathilda w g says:

  Ni är så fina ihop! grymma bilder.xx

 • Amazing outfit! Where’s your belt from? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.