PRINTED SET

janni-deler-printed-setDSC_3442
janni-deler-printed-setDSC_3504
janni-deler-printed-setDSC_3450

Old scarf/ Glasses from Bali/ KappAhl top and pants/ Bershka sandals

En lite bohemisk look kommer här, runda brillor och scarf. Ett skönt set med fint print att matcha det med. :-) Nu är det snart dags för oss att börja röra oss hemåt, buuhuu! Vill verkligen inte åka härifrån, Monaco är helt fantastiskt just nu. Vädret perfekt, inte så mycket folk och bara en skön stämning. Snart börjar grand prix här i och för sig, så då är det inte så lugnt… Nu är det hem och fullt ös några dagar som gäller, sen börjar Gumball. Stockholm – Las Vegas är rutten för i år, kommer bli spännande. Dags att packa iordning det sista innan vi åker mot flygplatsen, hoppas ni har en mysig kväll. Puss på er! <3

//A pretty bohemian look, round glasses and a scarf. A comfy set with a nice print to match it. :-) Now it’s soon time for us to go home, buuuhuu! Really don’t want to leave, Monaco is just amazing this time of the year. Perfect weather, not too crowded and just a great feeling. Soon the Grand Prix will start on the other hand, so I guess it won’t be that quiet anymore… Now I have a few days with a hectic schedule and then Gumball starts. Stockholm – Las Vegas is the rout for this year, will be interesting. Time to pack up the last things before we head to the airport, hope you guys have a cozy night. Hugs babes! <3

22 reaktioner på “PRINTED SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.