UNDER WATER

jannideler-underwater
jannideler-underwater3
jannideler-underwater2

Some under water pics from yesterday, so hard to keep a normal face…

God morgon, eller god dag kanske. Klockan går så snabbt på morgonen här! :-) Började med en prommis som vanligt och sen har vi käkat frulle och tagit det lugnt. Ska börja packa ihop snart så vi kan njuta sen, vi flyger hem vid 9 ikväll. Kanske blir en sista sväng till stranden, vi får se! Igår tog vi med undervattenskameran och lekte lite, måste verkligen öva på det där. Det är inte lätt att se normal ut under vattnet, speciellt inte i saltvatten haha! Jag vet inte hur många kallsupar jag fick, men det är kul med något nytt. Det var lite läskigt med fiskarna däremot… Häftiga på bild men var rädd att simma in i dom! Hoppas ni har en mysig dag så hörs vi innan vi ska åka, puss hjärtan! <3

//Good morning, or maybe good day. Time flies in the mornings here! :-) Started with a walk as usual and then we had breakfast and just chilled. Will start to pack up soon so we can enjoy the rest of the day, we’re flying back home at 9 tonight. Maybe a last visit to the beach, we’ll see! Yesterday we brought the under water camera and played around with, really need to practice on it though. It’s not easy to look normal under water, especially not when it’s salt water haha! I don’t know how many gulps of water I got, but it’s fun with something new. A bit scary with all the fishes… Cool in pictures but I was scared to swim right in to them! Hope you have a cozy day and I’ll talk to you before we leave, hugs babes! <3

8 reaktioner på “UNDER WATER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.