SUSHI SAMBA

janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3342
janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3333
janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3316
janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3322
janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3350
janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3364
janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3359
janni-deler-sushi-samba-londonDSC_3366

From the amazing dinner we had in London, at Sushi Samba.

Ojoj den här dagen gick snabbare än jag trodde. Som vanligt haha! Klippte mig, mötte upp pappa för lunch och sen var jag och Jon med på Stockholm Media Week och pratade lite om oss och vad vi jobbar med. Superkul att bli inbjuden till det och det var riktigt kul att vara där! Nu är vi hemma hos pappa som hade lagat middag till oss, känner mig väldigt välkommen hem. :-) Här är bilder från middagen vi åt i London, kom på att jag helt glömt berätta om det. Vi åt på Sushi Samba som var en fantastisk restaurang, åt allt förutom sushi typ. Vi var tvungna att smaka en sushibit så vi beställde in en var i slutet. Hett tips till er om ni åker till London, men boka i förväg eller en tidig middag. Det är tydligen ganska svårt att få bort. Utsikten var heelt otrolig! Nu ska vi mysa vidare, puss hjärtan. <3

//Oh oh this day went by faster than I thought. As usual haha! Got my hair fixed, met up with my dad for lunch and then me and Jon attended the Stockholm Media Week and talked about us and what we work with. Super fun to be invited to that and it was really fun to be there! Now we’re at my dads place and he made us dinner, feels like I got a good welcome home. :-) Here’s a few pics from the dinner we had in London, totally forgot to show it to you. We ate at Sushi Samba that is a fantastic restaurant, we had everything but sushi. We had to at least try the sushi so we ordered one each in the end. Great tip if you go to London, but book in advance or an early dinner. Apparently it’s hard to get a table. The view was juust insane! Now we’ll continue our cozy night, hugs loves. <3

14 reaktioner på “SUSHI SAMBA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.