NEW BABE

jannideler-philiplim-bag-1
jannideler-philiplim-bag

My new Phillip Lim bag, love the color…

Den här lilla sötnosen blev det… Har kollat på den i rött flera gånger, sen i svart och nu hittade jag den här färgen. Älskar den verkligen! En lite enklare färg än vad jag brukar gilla, men ändå inte tråkig. :-) Kommer använda den massor i sommar! Skulle ju unna mig något fint men det slutade med att jag fick den i födelsedagspresent av familjen, lite sent men jag hade inte önskat mig något innan så det fick bli den här. Ni ska få se den i en outfit snart! Hörs sen, puss. <3

//It ended up with this cutie… I’ve been checking it out in red several times, then in black and now I found this color. Really love it! A bit more simple color than I usually go for, but still not a boring color. :-) Will use it a lot this summer! My plan was to treat myself with something nice but it ended up with me getting it as a birthday gift from my family, a late gift but I haven’t wished for anything yet so I got this. You’ll see it in an outfit soon! Talk later, hugs. <3

11 reaktioner på “NEW BABE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.