THE DESERT

janni-deler-desert-waterparkDSC_5157
janni-deler-desert-waterparkDSC_5244
janni-deler-desert-waterparkDSC_5282
janni-deler-desert-waterparkDSC_5181
janni-deler-desert-waterparkDSC_5129
janni-deler-desert-waterparkDSC_5139
janni-deler-desert-waterparkDSC_5180
janni-deler-desert-waterparkDSC_5269
janni-deler-desert-waterparkDSC_5147

Old hat/ Dress from Gina Tricot/ Replay boots

Good morgon! Såhär såg det alltså ut i öknen där vi hade ett stopp, så himla fint… Vi stannade vid en övergiven waterpark som låg mitt ute i ingenstans, älskade det! Ja, förutom värmen då. ;-) Till och med den här underbara klänningen var för varm. Är fortfarande helt slut, brukar ta ungefär en vecka att komma tillbaka efter gumball. Sjukt men sant, det sliter verkligen på kroppen men är ett riktigt roligt äventyr! Imorgon (idag för er) ska vi åka mot LA igen, vi kommer åka förbi Joshua Tree och sova där en natt och sen en natt i LA innan vi flyger tillbaka mot Europa. Ska bli riktigt kul att se Joshua Tree, har bara sett bilder därifrån och det ser sjukt fint ut! Puss på er, hörs snart. <3

//Goood morning! This was how it looked in the desert where we had a stop, just so beautiful… We stopped at an abandoned waterpark in the middle of nowhere, loved it! Well, except the heat. ;-) Even this amazing dress was too warm. Still super tired, usually takes a week to get back on track after gumball. Crazy but true, it really makes you tired but it’s such a fun adventure! Tomorrow (today for you guys) we’re going back to LA again, we’ll pass by Joshua Tree to sleep for a night and then LA one night before we fly back to Europe. Can’t wait to see Joshua Tree, just seen pictures from there and it just looks amazing! Hugs babes, talk soon. <3

22 reaktioner på “THE DESERT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.