BLUE DOORS

janni-deler-white-dress-victoriafornellyDSC_6415
janni-deler-white-dress-victoriafornellyDSC_6447
janni-deler-white-dress-victoriafornellyDSC_6428
janni-deler-white-dress-victoriafornellyDSC_6418
janni-deler-white-dress-victoriafornellyDSC_6407
janni-deler-white-dress-victoriafornellyDSC_6438

Old glasses/ Victoria Törnegren for Nelly dress (here!) and shoes (here!)/ Phillip Lim bag  -adlinks

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet efter en sväng in till stan här, La Rochelle. Supermysig liten stad, gick runt och kollade, åt lunch och bara strosade runt. Fanns så många söta dörrar och den här var ju såklart min favorit. ;-) Klädde mig helt i Victorias kläder för Nelly, älskar allt!! Så snygga grejer och det är ju så himla kul att klä sig i kompisars egen design. Bra jobbat Vic!! <3 Fortfarande ganska sliten från gårdagen, ska lägga oss vid poolen och slappa nu ett tag och ha en lugn kväll. Vi åker hem imorgonbitti och det har blivit lite ändrade planer som vanligt. Ska förbi Stockholm i några dagar innan jag åker till Spanien. Längtar dit så otroligt mycket nu, ett hem som man ska stanna i mer än två nätter. Puss babes, ha en grym fredag! <3

//Now we just got back to the hotel after a visit in the town here, La Rochelle. Such a cozy little place. walked around and checked it out, had lunch and just walked. There was so many cute doors and this was of course my favorite. ;-) Dressed completely in Victoria’s design for Nelly, love it all!! So many nice things and it’s so fun to dress in friends own design. Great job Vic!! <3 Still pretty tired from yesterday, will chill by the pool and just take it easy tonight. We’re going home tomorrow and I’ve gotten some change of plans as usual. Have to go to Stockholm for a few days before I go to Spain. Can’t wait to go there, stay in a home for more than two nights. Hugs babes, have an awesome friday! <3

13 reaktioner på “BLUE DOORS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.