EMPTY ROADS

janni-deler-red-dress-road-usaDSC_5846
janni-deler-red-dress-road-usaDSC_5843
janni-deler-red-dress-road-usaDSC_5865
janni-deler-red-dress-road-usaDSC_5835
janni-deler-red-dress-road-usaDSC_5852
janni-deler-red-dress-road-usaDSC_5855
janni-deler-red-dress-road-usaDSC_5888

In the desert with empty roads. Wearing a Make Way dress (here!)

Här åkte vi när vi lämnade Vegas, det var inte en bil förutom våran och två vänner på motorcyklar. Låånga vägar och underbar solnedgång. Vi stannade till och fotade lite innan vi åkte vidare, jag slängde av mig skorna för det helt enkelt kändes rätt haha! ;-) Det var så fint där, glad att jag fick åka med och se det. Idag har jag hängt med Klara och Siri och käkat brunch, efter det har jag nördat framför datorn och fått massor gjort. Känner mig seg i huvudet nu så ska ta mig ut och springa, rensa skallen och hoppas på att få lite ny energi. Ska bli så sjukt skönt! Hörs ikväll babes, puss på er!

//We drove here when we left Vegas, there wasn’t a car there except ours and two friends on their motorbikes. Loong roads and an amazing sunset. We stopped to take some pictures before we continued, I threw my shoes away just because it felt completely right haha! ;-) It was so beautiful there, glad I got to join and see that. Hung out with Klara and Siri today for some brunch, after that I’ve been a complete nerd infront of my computer and gotten a lot done. Feel so slow in my head at the moment so will go for a run, clean my head and get some new energy. Will be really nice! Talk tonight babes, hugs!

21 reaktioner på “EMPTY ROADS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.