LA ROCHELLE

janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6465
janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6452
janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6403
janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6475
janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6472
janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6458
janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6459
janni-deler-la-rochelle-franceDSC_6451

In La Rochelle town, strolling and eating.

God morgon! Kom nyss hem från en skön promenad med min syster och åt precis frukost, får passa på att umgås med henne nu eftersom vi inte kommer ses på hela sommaren. :-( Jag ska ju till Spanien och hon ska vara kvar i Sverige. Supermysigt var det iallafall, och lika mysigt hade vi i Frankrike och La Rochelle. Häftigt ställe, hade inte hört talas om det innan så det var kul att se! Idag står brunch på schemat och jag vill träna också, sen har jag en hel del tid framför datorn att ta igen. Mail och planering som jag skjutit undan alldeles för länge nu! Hoppas ni får en underbar söndag så hörs vi senare, puss hjärtan!

//Good morning! Got back home after a nice walk with my sister and just had breakfast, want to hang out with her now since we won’t see each other this summer. :-( I’m going to Spain and she’s staying in Sweden. It was super cozy, and we also had a great time in France and La Rochelle. Such a cool place, haven’t heard of it before so it was fun to see! Today I have brunch planned and I also want to workout, also have a few hours I need to catch up on my computer. Mail and planning that I haven’t done for way too long now! Hope you guys have a great sunday and I’ll talk to you later, hugs babes!

16 reaktioner på “LA ROCHELLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.