WHITE N TURQUOISE

janni-deler-portobrazil-bikiniDSC_3709
janni-deler-portobrazil-bikiniDSC_3746
janni-deler-portobrazil-bikiniDSC_3723
janni-deler-portobrazil-bikiniDSC_3807
Bikini from Porto Brazil (here!)

Helt hooked på vita badkläder, tycker det är så snyggt och fräscht. Älskar ju färgglada också men har inte haft vitt på så länge så beställde flera olika. :-) Vet inte hur många bikinisar jag äger, tycker det är kul att variera mig haha! Vattnet i Monaco har haft en magisk färg senaste tiden, turkost och bara perfekt nyans. Ska försöka hänga mycket vid havet i Spanien nu, gillar det mycket mer än att ligga vid poolen. Nu är det inte långt kvar tills jag är där, ska leva hälsoliv och samla energi. Så mycket som jag flängt runt senaste tiden har jag aldrig gjort förut, så jag tror jag längtar dit mer än någonsin nu. Ni kommer ju såklart få hänga med mig där borta, kanske ska göra en ny uppdaterad reseguide nu när jag är där? Ni brukar alltid fråga om tips så mina tidigare tips därifrån kanske behöver lite nya ställen, ska utforska och återkomma. Hörs sen hjärtan!

//Totally hooked on white swimsuits, think it looks so good and fresh. Love colorful ones too but haven’t had white in so long so I ordered a bunch of different ones. :-) Don’t know how many bikinis I own, think it’s fun to vary haha! The water in Monaco have been the most magical color lately, turquoise and just the perfect shade. Will try to spend a lot of time by the beach in Spain now, like it so much more than the pool. Not too long left until I’m there, will live the healthy life and get some energy. The way I’ve been all over the place lately is new to me, think that’s why I long there more than ever now. Of course you will get to join me there, thinking about doing an updated guide now when I’m there? You always ask for tips so my earlier guides maybe needs an update with new places, will explore some and get back to you. Talk later loves!

16 reaktioner på “WHITE N TURQUOISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.