SHADE

janni-deler-shadeDSC_6725-Redigera
janni-deler-shadeDSC_6693
janni-deler-shadeDSC_6723

Le Specs glasses (here!)/ Victoria Törnegren for NLY bathing suit (here!)  -adlinks

Nu har vi solat hela förmiddagen och precis kört ett träningspass. Känns så jäkla skönt att komma igång igen. Nu blir det chill i skuggan ett tag, palmskugga. ;-) Skaffade mig ett par nya solglasögon (igen!!) innan jag åkte hit, är ju så svag för blått och spegelglas. Då kan man spana runt överallt utan att någon märker… Haha! Ska försöka fota lite outfits här också, för att vara helt ärlig har jag bara glidit runt i shorts/tisha och tofflor sen jag kom hit. Badkläder också då såklart, men ska packa upp alla mina väskor så jag har någon översikt över vad jag har med mig. :-) Mys och fixar-fredag! Hoppas ni har en mysig dag babes, puss! <3

//Now we’ve been tanning all day and just did a workout. Feels so freakin’ good to get back on track again. Now I will stay in the shade for a while, palm shade. ;-) Got myself a new pair of sunnies (again!!) before I went here, I’m so weak when it comes to blue and mirrored glasses. You can walk around and check out everything without anyone seeing… Haha! Will try to take some outfits here soon, to be completely honest I’ve just been walking around in shorts and a t-shirt with slippers since I arrived here. Bikinis as well of course, but I have to unpack my bags so I can see what I brought with me. :-) Cozy and fixing friday! Hope you guys have a cozy day, hugs! <3

5 reaktioner på “SHADE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.