BEACH READY

janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7217
janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7152
janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7191
janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7141
janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7163
janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7172
janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7229
janni-deler-beachshirt-portobrazilDSC_7202

Hat and bag from the market/ Glitter glasses/ Porto Brazil top (here!)/ Levis shorts/ Birkenstock from Nilson shoes (here!)

God morgon! Strålande sol för första morgonen sen vi kom hit, har varit molnigt innan. Nu så, nu känner jag igen Marbella som det brukar vara. :-) Får se om vi drar ner till beachen idag, jag är iallafall beach ready! Egentligen hatar jag att ha jeansshorts när man har bikini under som blir blöt, det blir så oskönt… Får klara mig med den här beach-skjortan, den är iallafall mjuk och skön! Har tagit en prommis imorse, sista med tjejerna eftersom dom åker hem ikväll. :-( Supertråkigt men vi har haft det underbart de här dagarna! Det som är bra är att jag kommer ha massa tid att läsa igenom era kommentarer och vad som gör er glada, har smygläst lite och det är så mysigt att läsa. <3 Hörs under dagen babes!!

//Good morning! Blue sky and sun this morning for the first time since we arrived, been cloudy before. But now, now I finally recognise Marbella. :-) We’ll see if we head down to the beach today, I’m beach ready! I usually hate to wear jeans shorts when I have a bikini under that gets wet, it’s so uncomfy… At least I have this beach shirt, it’s soft and comfy! Took a walk this morning, the last one with the girls since they go home tonight. :-( So sad but we’ve had an amazing time these days! The only good thing with it is that I’ll finally have time to read all your comments about what makes you happy, read a little and it’s so cozy to read. <3 Talk later babes!!

19 reaktioner på “BEACH READY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.