ROOFTOP

janni-deler-rooftopDSC_7338
janni-deler-rooftopDSC_7366

Top here!/ Skirt here!  -adlinks

God morgon och glad midsommar! :D Hoppas ni får en underbar dag, gissar på att ni inte är så många som kommer läsa bloggar idag, hehe. Vi kom precis hem från en skön promenad, tar en vilodag från träningen idag (det värker i hela kroppen…) men det var skönt med en promenad. Fick så otroligt många frågor om de här kläderna, de är från Nelly och är en topp och kjol. Många verkade tro att det var en klänning men det är det inte. Hade varit perfekt som tips inför midsommar men nu är det lite sent, funkar ju till vilken sommardag som helst. :-) Nu ska jag ta en dusch och sen ska vi handla det sista inför lunchen, tror vi åker ner till stranden i eftermiddag där många svenskar samlas och dansar runt en midsommarstång. Klart det ska firas även i Spanien! Ha en superhärlig dag, jag håller tummarna för att ni får sol och massa skratt. Puss på er!

//Good morning and happy midsummer! :D Hope you’ll get a great day, guessing not many swedes will read blogs today, hehe. We just got back from a nice walk, having a rest day from training today (sore muscles in my entire body…) but it was nice with a walk. Got so many questions about this outfit, it’s from Nelly and it’s a top and a skirt. A lot of you seemed to think it was a dress but it’s not. Would’ve been a perfect tip for midsummer but it’s a bit too late, it works for any other summer day as well. :-) Time for a shower and then we’re getting the last things for our lunch, think we’re heading down to the beach this afternoon where a lot of swedes gather and dance around the midsummer “tree” (haha, google it and you’ll understand). Of course we’re celebrating it even though we’re in Spain. Have an awesome day, hoping you’ll get some sun and a lot of laughs. Biggest hugs!

9 reaktioner på “ROOFTOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.