GUMBALL 3000 ROAD MOVIE

A video from this years Gumball 3000!

God morgon! Jag ska precis röra mig mot pappa där vi ska träna med en tränare, ska bli kul med lite nya övningar. Vi ska köra lite boxning också! Kan visa er några övningar sen om ni vill? I know you want me to! ;-) Lovade ju att säga till när den längre gumballfilmen var klar och jag har glömt berätta det men den kom ut för några dagar sedan! Här får ni en lite längre och bättre översikt av eventet, vi körde alltså från Stockholm till Las Vegas på sju dagar. Längtar till nästa år när jag ser den här… Hoppas ni gillar den, nu måste jag rusa! Puss <3

//Good morning! I’m right about to head over to my dad where we’re supposed to work out with a training, will be fun to learn some new exercises. We’re doing some boxing too! Can show you some of the exercises later if you want? I know you want me to! ;-) Promised to let you know when the longer Gumball movie was released and I forgot to tell you but it came out a few days ago! Here’s a longer and better view of the event, we drove from Stockholm to Las Vegas in seven days. Can’t wait for next year when I see this… Hope you like it, now I have to run! Hugs <3

15 reaktioner på “GUMBALL 3000 ROAD MOVIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.