Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:26 | June 26, 2015

GUMBALL 3000 ROAD MOVIE

A video from this years Gumball 3000!

God morgon! Jag ska precis röra mig mot pappa där vi ska träna med en tränare, ska bli kul med lite nya övningar. Vi ska köra lite boxning också! Kan visa er några övningar sen om ni vill? I know you want me to! ;-) Lovade ju att säga till när den längre gumballfilmen var klar och jag har glömt berätta det men den kom ut för några dagar sedan! Här får ni en lite längre och bättre översikt av eventet, vi körde alltså från Stockholm till Las Vegas på sju dagar. Längtar till nästa år när jag ser den här… Hoppas ni gillar den, nu måste jag rusa! Puss <3

//Good morning! I’m right about to head over to my dad where we’re supposed to work out with a training, will be fun to learn some new exercises. We’re doing some boxing too! Can show you some of the exercises later if you want? I know you want me to! ;-) Promised to let you know when the longer Gumball movie was released and I forgot to tell you but it came out a few days ago! Here’s a longer and better view of the event, we drove from Stockholm to Las Vegas in seven days. Can’t wait for next year when I see this… Hope you like it, now I have to run! Hugs <3


15 kommentarer15 kommentarer om “GUMBALL 3000 ROAD MOVIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men fan va kuuul!!

  Reply
 • Härlig video!
  Vad heter låten? Sjukt bra :)

  Reply
 • Vad roligt att videon har kommit :-D

  Reply
 • Åh, va härlig video! Dina videos är alltid så himla bra gjorde!

  http://malinhenrikssons.blogg.se

  Reply
 • Soo good video to watch :)))

  Reply
 • Du är helt galen Janni! Det är mosters tjej det ;) ;) Lev livet men va rädd om dig

  Reply
 • blir så otroligt sugen på att köra själv!
  Lägger till den på min bucket list och håller tummar att jag nån gång får köra :)

  Reply
 • Allt ser riktigt härligt ut och omgivningen är grym, men ni skulle kanske kunna göra omgivningen en tjänst nästa år och köra med en el driven bil? (:

  Reply
 • Ja kanske det, vi får se! :-)

  Reply
 • Gå gärna in på min blogg :) https://shopoholic2222.com

  Reply
 • lovely spoiler video!

  Reply
 • härlig video :)

  Reply
 • Hej!
  Vad hette restaurangen som du var på rätt länge sen som var helt sjuk med olika teman på rätterna o allt? Ni satt ett stort gäng vid ett ensamt bord i ett rum och var som 3D skärmar o allt tror jag.. Helt sjuk iallafall!
  Glad för svar? :-))

  Reply
 • Den heter Sublimotion, boka i förväg då man bara kan vara 12 pers (om jag minns rätt!). Väldigt (!!) dyrt men vet inte om du tycker det är värt det. :-) Kram!

  Reply
 • Awesome video and song – Perceft day, Allertz

  Reply