PRINTED SILK

janni-deler-sisters-the-labelDSC_9218
janni-deler-sisters-the-labelDSC_9254
janni-deler-sisters-the-labelDSC_9232
janni-deler-sisters-the-labelDSC_9295
janni-deler-sisters-the-labelDSC_9338
janni-deler-sisters-the-labelDSC_9323

Sisters The Label set (here!)

God morgon! Nu har vi vinkat av Michaela och Riley och jag sitter och försöker komma ikapp lite på datorn. Så svårt att hinna med allt när man har vänner här, får ta igen det idag. :-) Jag och Michaela fotade lite igår på stranden, jag hade på mig det här fantastiska setet. Man kan knyta det på flera olika sätt så jag ska prova mig fram. Tyckte det här passade perfekt för stranden. Jag gillar stranden så mycket mer än poolen, när jag är på stranden kan jag inte smita in hela tiden utan ligger i solen eller vattnet. När jag är hemma hittar jag alltid på något att göra, städa, blogga, laga mat eller vad som helst. Börjar bli ganska brun nu så får lägga mig och sola när jag orkar, hörde att ni fått sommarväder i Svergie också. Gör mig glad för er skull! Hörs snart babes, puss! <3

//Good morning! Now we’ve said good bye to Michaela and Riley and I’m trying to catch up on work on my computer. So hard to find the time when we have friends here, need to get stuff done today. :-) Me and Michaela took some photos on the beach, I wore this amazing set. You can tie it in several different ways so I have to try other ways too. Think this suited for the beach. I like the beach so much more than the pool, when I’m at the beach I can’t sneak in and I’m actually in the sun or the water all the time. When I’m at home I always find something to do, clean, blog, cook food or whatever. Starting to look pretty tanned now so I can stay in the sun when I have the energy, heard that Sweden got summer weather now too. Makes me happy for you guys! Talk soon babes, hugs! <3

6 reaktioner på “PRINTED SILK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.