SUNSET DRESS

Janni-36
Janni-4
Janni-34
Janni-20
Janni-37
Janni-51-2
Janni-35

Hat from Spain/ Flynn Skye dress (here!)    Photos by: Michaela Wissen

Åh mitt favorittak, här kan man se magiska solnedgångar… Jag och Michaela plåtade lite när dom var här, vi lekte mest runt och såhär härliga blev bilderna. :-) Glad och dansande. Michaela skulle iväg och göra en plåtning för Flynn Skye så hon hade lite extra kläder därifrån, jag lånade den här klänningen och tog inte av mig den helt enkelt haha! Kollade in hemsidan nu när jag skulle hitta länken till den här klänningen, hur har jag kunnat missa den här hemsidan? Så fina grejer, ska ta mig en ordentlig koll och kanske klicka hem lite saker sen. Nu har jag och Jon några dagar själva, känns nästan konstigt att inte ha några andra i huset. Mysigt att hänga vi två ett tag, är så glad över att få spendera så lång tid ihop med honom nu i sommar. <3 Ska se om vi går ut och käkar middag eller vad vi hittar på ikväll, har suttit hemma flera dagar nu så kanske skönt att ta sig ut. Puss på er!

//Oh my favourite roof, you can for sure see magical sunsets here… Me and Michaela took some photos when they were here, we mostly played around and this is the result. :-) Happy and dancing around. Michaela was going for a photoshoot for Flynn Skye so she had some extra clothes from them, I borrowed this dress and didn’t take it off if I put it that way haha! Checked out the website now when I was looking for the link to this dress, how could I’ve missed this webshop? So many nice things, need to take a serious look later on and maybe get some stuff. Now me and Jon have a few days on our own, almost weird to not have other people around the house. Cozy to hang out just the two of us for a while, so happy to spend a long time together with him this summer. <3 We’ll see if we maybe go out for some dinner tonight or what we’ll do, been at home for a few days now so it would be nice to come out. Hugs babes!

17 reaktioner på “SUNSET DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.