BUSTIER

janni-deler-bustier-top-finderskeepers2L2A3320
janni-deler-bustier-top-finderskeepers2L2A3334
janni-deler-bustier-top-finderskeepers2L2A3341
janni-deler-bustier-top-finderskeepers2L2A3326
janni-deler-bustier-top-finderskeepers2L2A3324
janni-deler-bustier-top-finderskeepers2L2A3336

Finders Keepers top/ Levis shorts (here!)/ Chanel bag/ Nelly.com shoes (old)

På tal om att jag inte gillar att fota i direkt solljus så var det precis det som hände igår, haha! Det funkar när solen är påväg ner eller upp, när det inte är så stark sol. Då får man ett snyggt glow! Som ni märker finns det hundra sätt att fota på så det är bara öva, öva och öva lite till. :-) Såhär såg jag ut igårkväll när vi var ute och käkade middag, skönt med jeansshorts och en lite finare topp. Det togs ingen close up eftersom jag hade svettdroppar precis överallt, fräsch tjej… ;-) Vet inte vad det är med mig men jag är konstant svettig typ, tycker ju att kroppen borde vant sig by now men det verkar vara precis tvärtom. Eller så rensar den ut allt den kan, jag vet inte. Idag har strand och chill stått på schemat, ikväll röstar jag för god mat och filmkväll. Hoppas ni har en härlig fredag, stor kram! <3

//Speaking of not shooting in direct sunlight that was exactly what happened last night, haha! It’s ok when the sun is on it’s way down or up, when it’s not too strong. Then you’ll get a nice glow! As you notice there’s a hundred ways of taking photos so you just have to practice, practice and practice some more. :-) This was my look for last night when we went for dinner, comfy with denim shorts and a nicer top. Didn’t take a close up since I had drops of sweat everywhere, fresh lady… ;-) Don’t know what’s happening but I’m constantly sweaty, I think my body would be used to it by now but it feels like the complete opposite. Or maybe it’s cleansing out everything, don’t know. Today we had beach and chill on the schedule, for tonight I vote for good food and movie night. Hope you guys have a great friday, big hug! <3

16 reaktioner på “BUSTIER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.