PINK TONES

janni-deler-pink-tonesDSC_4429
janni-deler-pink-tonesDSC_4469
janni-deler-pink-tonesDSC_4442
janni-deler-pink-tonesDSC_4379
janni-deler-pink-tonesDSC_4436
janni-deler-pink-tonesDSC_4405
janni-deler-pink-tonesDSC_4390
janni-deler-pink-tonesDSC_4351

Bik Bok by Elsa Ekman top/ NLY icons shorts (here!)/ Phillip Lim bag/ Nelly shoes (old)

God morgon babes! Här kommer min look jag hade på mig när vi var iväg på middag, tycker det är så snyggt med djup rygg… Good job Elsa!! <3 Matchade det med shortsen från kollektionen jag plåtade i Mexico, sköna och fina. :-) Har duschat ur mitt krull-hår nu, saknar det lite redan. Kommer göra det snart igen, trivs faktiskt riktigt bra i det. Mitt hår växer som ogräs här borta, antar att det är all sol och värme som gör det. Får klippa mig lite igen när jag kommer hem! Idag åker Angie och André hem, och det är så tråkigt!! :-( Jon kommer tillbaka idag så det är bra iallafall, önskade bara att alla kunde stanna haha! Nu ska vi bada lite i poolen innan det är dags att vinka hej då, puss! <3

//Good morning babes! Here’s my look I wore when we went for dinner, think open backs looks so good… Good job Elsa!! <3 Matched it with the shorts from the collection I shot in Mexico, comfy and nice. :-) Now I showered my hair so I don’t have the curls anymore, miss it a bit already. Have to do it again soon, really like that hairstyle. My hair is growing like crazy here, guess all the sun and heat makes it grow. Getting a haircut when I’m back home again! Today Angie and André are going home, and that sucks!! :-( Jon is coming back though so at least that’s a good thing, just wish everyone could stay haha! Now we’re jumping in the pool before it’s time to say good bye, hugs! <3

23 reaktioner på “PINK TONES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.