MURPH

janni-deler-murph-workout-wodDSC_4592
janni-deler-murph-workout-wodDSC_4595
janni-deler-murph-workout-wodDSC_4588
janni-deler-murph-workout-wodDSC_4596
janni-deler-murph-workout-wodDSC_4601
janni-deler-murph-workout-wodDSC_4587
janni-deler-murph-workout-wodDSC_4606

Crazy crossfit workout to kick off this weekend…..

Jahapp, så blev det ett crossfit-pass iallafall. Körde en lugn yoga imorse och sträckte ut allt, superskönt! Jon sa “kom igen, skönt med ett litet träningspass också”, och ja jag tänkte väl att det kunde vara skönt. När vi kom dit fick vi reda på att vi skulle köra “MURPH” vilket betyder springa 1 mile (1,6 km), göra 100 pull ups, 200 armhävningar, 300 airsquats och sen springa 1 mile till. Man fick dela upp det hur man ville men det spelade ingen roll, heeelt slut efteråt men SÅ skönt att starta helgen så. Jag klarade det på 46 minuter, jag använde mig av gummiband när jag gjorde pull ups eftersom jag aldrig skulle klara det annars. Supersvettig sitter jag nu och bloggar, ska hoppa in i duschen och göra oss redo för middag hos Henke. Någon surprise ska det bjudas på också så det får ni läsa om imorgon. :-) Ha en underbar fredagkväll hjärtan, stor kram! <3

//Well, it ended up with a crossfit session after all. Did a calm yoga this morning and stretched everything out, felt so good! Jon said “come on, it’s nice with a short workout too”, and well why not did I say and thought it could be nice. When we got to the box we noticed that we were doing “MURPH” which means run a mile (1,6 km), do 100 pull ups, 200 push ups, 300 air squats and run another mile. You got to split it how ever you wanted but that didn’t really matter, was coompletely dead after but felt SO good to start the weekend this way. I did it in 46 minutes, I used a rubber band when I did the pull ups since there wouldn’t be a chance that I would make it otherwise. Super sweaty I’m now sitting here blogging, will jump in the shower and get ready for dinner at Henrik’s place. Heard about a surprise tonight too so I’ll let you know tomorrow. :-) Have a great friday night loves, big hug! <3

7 reaktioner på “MURPH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.